Normale mennesker forsøger at beskytte hinanden og ser igennem fingrene med fejl og mangler hos hinanden.
Jeg har selv mødt psykopater i forskellige sammenhænge og ikke mindst i forskellige hårdhedsgrader.
Kvindelige psykopater, vi tænker for det meste på en mand, når vi tænker på psykopater.Hun er tilknyttet Københavns Universitet, Dark Cosmolgy Centre, og er en meget aktiv formidler af east sussex den lokale trafik nyheder astronomisk forskning.Det er du ikke! Folkevirkes forretningsudvalg er i fuld gang med at planlægge arrangementer og aktiviteter.Nej, det er du ikke, men forvent ikke sund fornuft eller rationel opførsel fra en psykopat.De finder dine svage punkter, og bruger dem derefter imod dig.
Det er ok at blive ked af det, men lad være med at forsøge at redde psykopaten, fordi du får ondt af ham så sidder du i saksen.
Livet er simpelthen for kort til frivilligt at befinde sig i den boksering, som en psykopat skaber omkring sig selv.
12.20: Præsentation af ny bog om Emma Gads Takt og Tone fra forlaget Frydenlund.Ethvert tilløb til kritik bliver ikke modtaget med velvilje, tværtimod, du bliver udsat for alle de redskaber en psykopat har, til at få dig til at makke ret og få dig til at gøre din uhyrlige handling god igen.De er til gengæld rigtigt gode til at aflæse dine svagheder.De opbygger en stemning, hvor det er dem imod.Gratis sex og gratis porno, for evigt.


[L_RANDNUM-10-999]