Lørdag morgen gik det op for sex af den tredje dato os, at et Costa skib var forlist ud for Toscana kysten i Italien.
I år til Amsterdam.
Læs mere afhængig af sex dating sites Pauli 60 år Man plejer at sige, at Pauli kender alle mennesker i Fredereikshavn og dem, han ikke kender, er ikke rigtige Frederikshavnere.
Min gode veninde Anni Walther var som sædvanlig leder af hele projektet.Læs mere Julefrokost hos Bente og Poul Vi havde aftalt med Bente og Poul i Sæby, at vi skulle aflevere Marie og August.Læs mere Opera i Hjørring Så havde søde Inge Reenberg igen inviteret til Opera i det Fri, hvor.Da vi så læs.07.50 fra Frederikshavn med hjemkomst.Læs mere Venner af Tordenskjold 2009 På Tordenskjolds fødselsdasg den.
Læs mere Flot solsikke fra naboen Vores gode naboer Karin og Carsten fodrer året rundt fuglene med solsikkefrø.
Læs mere I sommerhus i Vangen Et godt sted for os at bade er ved Lisbeth og Jørgens sommerhus i Vangen, der her er pyntet med en Alfa 159.
Læs mere Tall Ships Race i Aalborg For.Læs mere Bratten Fredag var vi inviteret i sommerhus i Bratten, hvor Turi og Ib bor, indtil deres nye hus bliver færdigt.Læs mere Familietræf på Sæby Søbad Lørdag var det hyggeligt at møde 50 fætre og kusiner fra familien på min mors side.Altid i bus med Kim ved rattet.The Royal Ballet ved Den tilsandede Kirke i Skagen, hvor operasanger Jens Christ.Vi er så heldige, at Marie (15 år) og August (18 år der normalt.


[L_RANDNUM-10-999]