Rundt om i landet finnes det små og store virksomheter som er opptatt av vårt arbeid for barn og unge.
Her finner du oversikt over alle våre planlagte kurs, konferanser, foredrag og andre aktiviteter.
Velkommen til 2016/2017 sesongen!Mai 2018 - Noen typer annerledeshet betraktes som stigmatiserende, mens andre typer annerledeshet blir voksen kontakter til sett på som noe som gir status.Barn og unge fortjener at vi gjør det vi kan!1200 meter lang og har en høydedifferanse på 200 meter. .Høgevarde fjellpark består av en barnebakke og en helt ny (2016) familiebakke med utvidet tilbud for ungdom og voksne.Les mer, ta med venner, familie, kjærester og kjente til en hyggelig sammenkomst i omgivelser med tradisjoner helt tilbake til 1898.
Altså, kjøper dere minimum 2 voksne 1/2/3 barn får dere 30 rabatt på prisen, fram til og med sember 2017.
Familierabatt på Sesongkort: 5 ved sex, løgn og online dating rachel gibson download kjøp av 2 kort, 10 ved kjøp av 3 kort eller flere.
Honnør rabatt etter fylte 65år, 30 rabatt.Hver dag, godt plassert i stolen sin sykler Kjersti flere kilometer med stor glede.Den største bakken.Det er montert noen parkelementer for de lekne i barnebakken.I tilknytning til familiebakken er det et servicebygg med toaletter, kiosk/bar med alle rettigheter og en særegen glasslavvo.Både for foreldre og for deg som jobber med barn og unge.
[L_RANDNUM-10-999]